' ♥

godnatt!!

jag tänker tillbaka på alla minnen, & tåren rinner från kinden.

sitter nästan och lipar ju. hahah så jävla gulliga bilder&video emma skickade innan.
vill bara va liten igen. då allt va så perfekt och inget kunde gå fel.
bara ifall syskonen tog ens leksak eller ifall man inte fick som man ville och ta på allt som va runt en. det va det ända som kunde få en att bli sur. men det gick över lika snabbt igen.
vill bara ha tbx allt av det där..




dagen.

varit med josseposse hela dagen så hon tog datorn, och ja satt och spelade på hennes mobil ist. fett ändå! men iaf jag är fett kär just nu, för min kläning har kommit och den va snyggare än vad jag trodde den skulle vara. så nej det va ett sånt sjukt bra köp! (ursäkta den ''rena'' speglen..)


men iaf, gympan idag va helt crazy. hahah men ändå så sjukt kul man kan ha då!
nej kommer allvarligt talat att sakna min klass så fett mycket. kommer sitta och lipa i kyrkan för att jag inte vill att tiden med er ska ta slut.. det e verkligen hemskt nu känner ja..

HAHHAHAHAHHA men iaf dagens va :
vi hoppade höjdhopp och så helt plötsligt sa emma..

emma - vad händer om man bryter nacken?
martin - ääh.. jaa, emma man får jävligt ont!

HAHHAHAHAHA, hon e körd i huvudet x)
och ja, bilderna ser helt konstiga ut. men det e min mobil, den e lite
efterbliven när det gäller att ta kort!

fest hos gustav!

godmorgon..

hemma efter en sjukt fet lördag. men skratt dans & massa bra folk.
kunde faktiskt inte blivit bättre. och ja det säger väl det mest.
mer behöver jag inte säga.


vår fina present till gustav. han gillade dock inte den..

sara&ja hittade våra nya vänner!

såklart skulle vi klappa dem..

hahahha. sara skrämde bort alla -.-
okej, jag gjorde det..

GRATTIS GUSTAV!!! =D

tagga!

nu sticker jag på fest med mina party pinglor.
vi får ha en bra kväll. för det ska absolut vi ha!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSS!♥

jag svär, jag såg ett änglabar. jag svär ja såg de häromdagen.

godmorgon..

ligger i sängen och väntar på att tiden ska gå.
snart ska ja in i duschen sen så blir det att jag sticker bort till belinda&jennifer sen fixar vi oss. sen blir det gungvala hela kvällen. först hos clara lämna lite saker och sånt, sen blir det förfest hos *s*** sen så blir det gustav. mycket trevlig kväll ser jag fram emot.
take care babe's!♥


host på bilden, men vi bjuder på den..

vem e han, min&belindas nya boy maybe?

glad fiah just nu!

sista lektionen nu för dagen, sitter i datorsalen med engelska gruppen och gör ett arbete om landet cameroon. hahah.. aldrig hört talas om namnet innan. men iaf, detta blir nog det första och sista inlägget för idag. för jag slutar om 10 min sen så blir det sticka hem och börja fixa sej direkt för sen blir det att jag tar bussen till olofström vid 4. som sagt ska på student, lilla malin tar studenten. grattis hjärtat (: nej nu ska jag fortsätta vara duktig igen, och jag kan bara säga så mycket som att jag är ÖVERLYCKLIG för jag fick starkt g på nationella i biologi. och jag är godkänd i alla ämnena nu, så det blir op dirr för min del :D  skolan har som sagt gått lite upp och ner för min del och det har varit en jobbig termin, men jag har jobbat upp det och är godkänd i allt!
tace care babe's!♥


insensitive.







lunken baby, lunken..

ja, kan ju inte säga att det är årets höjdpunkt precis.
men det går väl det oxå. åkte iaf bussen upp t nytorpet och sen gick hela skolan där ifrån tillbaka hem. va hemma runt halv 11 och blev fixa sej dirr och sen stack jag till mörrum och mötte upp josse. tog tåget t kristianstad som sagt. blev lite inhandlat,

ett par skor, och det behövdes verkligen!
två tröjor, sjukt somriga. det gillar vi!
och ett par sjukt snygga hjärt-tights. ääälska't!



jag&nina på lunken.

haha, moi på toget. mycket allvarlig bild. helt klart!

& såklart min älskling!


gitt.



och det betyder en sjukt glad frida!
ska bara in t stan och kolla ifall jag hittar några hög klackade skor eller nått. för det måste jag ha, hittade inget som va speciellt woooow igår i kristianstad.
men jaja, det löser vi.

..

jag kollar på dej och kan inte slita bort mej.♥


lite som mej själv.

hemma nu efter en dag med bra folk.
han inte mer än hem efter skolan förens jag skulle sticka igen. blev stan först med julia&oskar. stack sedan t ip och kollade på victor när han tränade sen blev det hem t han och slappa lite sen stack vi t oskar, sedan ut och sen hem t mej. och åt lite med min lilla söta mamma. efter ett tag drog alla och nu sitter jag här och är jätte trött, så ska nog lägga mej nu tror jag. japp det ska jag, och imorgon blir det inget bloggande för jag drar direkt t kristianstad med josse efter lunken. och vi får se när vi kommer hem, men vet iaf att hon stannar hos mej över natten. och det gillar vi starkt. nej nu ska jag sova. godnatt folket!
take care babe's!♥


godnatt.

förlåt verkligen, typ bara en massa bilder nu för tiden. men har varit sånna dagar som det har blivit mycket fotande. och jag ska försöka att fortsätta med det. men som sagt det e snart sommarlov, det är lix 3 veckor kvar i skolan eller ja 2 ifall man säger så. för sista veckan är vi typ iväg varje dag.

men iaf, min vecka är planerad och jag vet inte hur jag ska hinna med allt..
men såhär ser den iaf ut.


en syster för livet.

ska komma på en massa saker om dej nu mitt hjärta, innan din dag är över.

en massa minnen och massa med bråk, men vi håller alltid ihop.
är det inte så äkta vänskap är? man har sina dåliga dagar och det kan man inte hjälpa men man älskar fortfarande sin bästavän exakt lika mycket för det. även om man kanske inte alltid visar det. år har gått och jag är så glad att du forfarande står vid min sida. tänk alla dessa dagar vi fått stått ut med varandra, det är ganska sjukt igentligen.
du har alltid varit den där flickan som hjälpt mej fram och visat mej den rätta vägen, för med just din hjälp har jag blivit den jag är idag. och det ska jag tala om för dej att det är jag sjukt glad över. sommaren med dej förra året delade jag nog med dej exakt varje dag om jag tänker efter. hahah sjukt asså. nej du får verkligen mitt hjärta att slå och hela du får mej att le.
lova mej en sak.. att du aldrig lämnar mej vad som än händer. för med dej mår jag som bäst och jag skulle aldrig klara en dag utan dej, känner det när vi bråkar. förra veckan, pratade inte med dej en ända gång typ i nästan en hel vecka. och jag kände verkligen hur allt blev så jobbigt. att inte gå med dej prata med dej och få skratta med dej gjorde mej så sjukt ledsen. tillslut kände nog båda att det inte gick längre, vi sket i att änns prata om det som hade hänt och bara började prata med varandra som vanligt. och nu kan jag säga så mycket som jag bara älskar att få ha dej tillbaka.

jag lovar er, en sånn tjej som henne går inte att stå emot.
och jag är sjukt glad att det är just dej jag delar mina dagar med.
du är den där änglen gud skickade t mej för att visa att det verkligen finns människor
som bryr sej om och hjälper en fram i livet.

hoppas du haft en bra dag hjärtat!





back babe's.

ja det har inte livit att jag bloggat nått. igår så åkte jag t johanna så tänkte bara inte på att blogga, sen så idag så konfermerade hon sej så har varit ful fart hela dagen. men hon fick en digitalkamera så vi stack ut direkt och fotade i det fina vädret.
så bilder får berätta lite mer om min dag ist.
take care babe's!♥

















hemlis.




it is wrong and right.



the sweet little princess danced around and around. ♥




bara älskar värmen.

nyss kommit hem från en bra dag, men en sjukt varm dag oxå.
hade som sagt spexfoto idag, och alla 9or va utklädda. feeeeett!
och jag svär på att det va typ uppe i 25 grader eller nått sånt. helt sjukt, men efter skolan så blev de att nästan alla 9or stack upp t långasjön och badade, hahaha. fyfan säger jag bara. jag, emma & sara va ute med livbåten. hahah asså shit, trodde först att vi aldrig skulle komma i land igen. men efter kanske 10 minuter eller nått sånt kom vi in. hahah. nej en bra dag va det och nu känns det verkligen som sommaren är här!
take care babe's!♥

boysen sitter i den stora, och jag&emma i den lilla. hahah

utklädningsdagen.

bilder sen dagen.


klassen

frida & kristin

frank, svennis & victor

tess, lina, lovisa & frida

herman & nellie

elin & jag

en del av klassen

elin & jag


min söta sak!

sara & emma




känslan är i vinden.

mitt liv e uppbyggt på den
kärlek du ger mej.


ja, kom hem för ett bra tag sedan. och ja.. jag gör inte ett piss just nu.
va som sagt i stan men bällis och sjukt skönt, satte oss vid hamnen och solade. och jag kan säga att jag bara älskar värmen! och så köpte jag ju såklart en present t johanna. och jag e själv sjukt stolt över det jag köpte. hoppas hon blir glad över det. men iaf, snart kommer elin hit och hon övernattar här hos mej inatt eftersom vi har utklädningsdagen imorgon och vi ska va lika dant så ska vi hjälpa varandra. tess kommer även med imorgonbitti.

AAAAAAAAAAAAJ..
jag brände mej på kokande vatten nyss, och hela handen sticker..

men jajaj, ni får ha det så gitt så hörs vi. får se om det blir nått inlägg t har inga bilder och så har jag inte så mycket att säga t er idag. men massa bilder kommer imorgon!
take care babe's!♥


bruden, du är fucking bäst!





ja va öppa & nera, inna & uta. köppäbä♥

HAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHHAHHAAH ett stort garv på rubriken!

nu blir det att jag drar mej mot sängen och tar den sömn jag behöver. blir inte så jätte många inlägg imorgon tror jag inte. för efter skolan så sticker jag&bällis in t stan. jag ska fixa pressent till johanna jöö! hon konfermerar sej på lördag, och gissa vem som kommer va där!
sen så måste jag köpa en hemlig sak med. hahaha, en vad? *i*do kanske. näh nått annat. hm, vad kan det vara? ja klura på det ni så hörs vi imorgon.
take care babe's!♥


ser ut som jag har lila hår på bilden -.-
men det har jag abslout inte!

wakes up with a broken heart.

nu blir det ett inlägg om helgen.

fredag: vaknade och tog det lungt exakt hela dagen.
sen runt 5-6 nått sånt så kom emma&belinda t mej, fixade oss och lite sånt sen stack vi t högadal och träffade jennifer. vi gick sedan t gölen, när vi kom dit så skulle typ allt folk sticka så ja vi stack med. blev donken och sen blev det hem och sova.

lördag:
vaknade, började planera kvällen med flickorna. och sen vid 4 nått sånt kom belinda och vi stack upp i byn och köpte läsk och lite sånt, hahha. sen så blev det hem och fixa sej, har nog aldrig i hela mitt liv varit så strässad som jag var då. men iaf sen kom olivia&clara och åt & lite sånt. sedan kom även älskade jennifer. hahah resten av kvällen vara bara heeeeeelt flippad. och jag kan väl säga att det kanske gick lite över styr. men fett ändå.
belinda stannade hos mej iaf. och natten va väl inte den roligaste jag varit med om asså..

söndag: vaknade, som alla andra dagar..
sen blev det fixa sej och stack sedan ut till stallet. trodde det skulle vara redigt jobbigt att åka ut efter gårdagen. men det va redigt skönt att vara ute ska jag tala om. sen blev det bara hem och sova sen.

det var min helg, jag hoppas ni hade det bra. för det hade jag iaf med mina brudar!



bällis & jag

jennifer & bällis

fisen & jag

jennifer & bällis

clara & jennifer


brb

sitter inne vid tv:n och ska kolla på desperate housewives nu,
kommer ett inlägg lite senare. men nu är jag upptagen i 1 timme.
take care babe's!♥


forever and always.



skööööööööööööön dag!

okej, kanske inte i skolan och sånt men jag bara älskar vädret.
varmt ute och det gillar vi!


bilder sen matten. hahha


bällis and jag! (;

bällis..

lina&jag

gjorde det jag kunde.

har inte bloggat för har inte bilder sen helgen på denna datorn och då e det i kul. så ni får vänta tills jag tagit över dem hit. men dagen har bestått av att färga josses hår och sen dirr där efter och äta kebab med mina små töntar till flickor! hahaha. sen blev det att jag satte mej och gjorde klart fysiken. pissa på det asså! förjävla jobbigt om jag får säga det själv. men nu ligger jag i sängen och är sjukt trött så blir att jag nanar när som helst.
take care babe's!♥



jag kan nått som inte du kan.

taggar inför kvällen festligheter!
bällis kommer till mej om typ 10 minuter sen sticker vi upp t konsum och handlar läsk och lite sånt sen sticker vi hem, fixar oss och massa sånt fixar mat och sen kommer massa fina flickor hit. vi spenderar kvällen här hemma hos mej med massa med skratt&bilder kan jag lova er!
musiken e på högsta volym och sitter och sjunger med!

tralallalala, jag ska ha en bra kväll. pusspådet!♥


happ..




you took me to another place, which I've never seen before.

godmorgon..


en trött frida som skriver.
kvällen igår var helt okej, först va vi vid gölen. faaail!
sen så blev det donken med massa folk, hm vad hände där igentligen..
ingenting om jag får säga det själv. gick sen med jennifer hem vid typ halv 1 nått sånt sen så kom mamma och hämtade mej. ikväll får vi se vad som händer, men blir nog att träffa mina bästa brudar. får se ifall det blir att vi sticker iväg eller om vi stannar hemma och ha tjejfest. hm, inget planerat än sålänge. men det kommer väl.
take care babe's!♥

..

yeyeyey, nu sticker vi på fest.
ha det gitt haj!



jag tänker på allt jag inte har.


tanken som räknas.

lite blandad musik som jag lyssnar på. musigt!











tar en dag i taget.

godmorgon.. (förmiddag)


okej, jag är besviken på mej själv.
jag tog inte bilder igår som jag lovade er.. men jaja, jag ska skärpa mej försöka iaf. men nu ligger jag här i sängen och vaknade för en halvtimme sedan. ikväll vet jag inte vad som händer med det får vi väl se. träffa belinda måste jag iaf!

kvällen igår var helt galen. så sjukt störda killar asså. kan inte göra nått annat än att skratta, jag lovar er skrattade hela tiden i dem timmarna vi va där. läskig hund oxå hahahah. nej nu ska jag ta och äta min frulle och duscha så jag känner mej fin. hahah
take care babe's!♥


the finest available .. are you!

shalalal. ska börja fixa mej nu sen äta och lite sånt sen stickar jag med emma någonstans hahahahah, vet inte varit vi kommer hamna men ja vi ska träffa erik&benne iaf sen får vi se vad som händer. bilder kommer säkert. jag ska va en papparazzi ikväll har jag bestämt mej för. måste lix bli bättre på att lägga ut bilder här asså.
nej nu ska jag fixa mej, ha en bra kväll
take care babe's!♥



nått sånt kanske?


hissar

* att det är 29 dagar kvar till SOMMARLOV!!! :D

* och hissar emma oxå. för hon e sjukt bra, finns där när man behöver någon att prata med och hon lyssnar alltid på en. hon vill ens bästa och det känns skönt att ha en som står en så nära som hon gör!

* hissar även hög klackat, för när man ha det så blir man längre och så ser man smalare ut och det gillar vi! men innan va det inte så jätte modernt med hög klackat som det e nu, blir bara högre och högre klack ju.

* iphone få bli den sista. ahahhah låter knasigt att skriva om det men aja, jag tycker det för älskar spelen som är på dem. hahahhahahha!


dissar

* äckliga gubbar. hatar verkligen när gamla gubbar stirrar på en, får en sån känsla av att någonting kommer att hända mej då och nej fyfan säger jag bara. det e fan inte kul, och verkligen inte när dem ler åt en och sen går efter en en bit. nej fy, nu sitter jag här och ryser!

* städa är nått av det värsta som finns. tänk att bara ta fram damsugaren och plocka undan massa saker som man slängt på golvet. vrf ska det va lättare att stöka istället för att städa..

* och det sista får bli godis.. HAHAHAH känns konstigt att dissa det, men fan det är inte bra man tänker inte på hur mycket man äter och sen tillslut får man ångerst. så nej då kan man lika väl försöka att låta bli, men inte så jävla lätt dock, eftersom det är så sjukt gott..


13 maj 2010

jag får panik snart, alla har typ fixat vad dom ska ha på sej på avslutningsmiddagen&skolavslutningen. men själv sitter man här och vettefan vad man ska ha på sej? har hittat två men är inte alls säker, och så jobbigt vet inte om någon annan har köpt en likadan.. nej nu vet jag inte vad jag ska ta mej t. hjälp mej, detta är verkligen jätte jobbigt. jag e mest sugen på den första med svart, men den andra e med snygg. asså frida nu får du fan ge dej!!


du fick min värld att snurra.

jag har ingen fantasi kvar längre..
så ni få ursäkta mej om bloggen inte är så speciellt rolig nu förtiden, men jag försöker komma på så mycket jag kan men lyckas inte precis. så har jag ju inte ps på denna heller och då blir allt så mycket tråkigare. men jajaj, inget att göra åt saken.
kommer även en hiss&diss lite senare idag.
take care babe's!♥


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

kevin : vad gör dudå?
frida : slickar josse :D
hahah, ops..
tänkte högt..

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH


happy face.

trallala. en glad frida som skriver, sitter nu här med handduken på huvudet och ska snart börja fixa mej, för blir att jag sticket t 11 maj HAHAHAHHAHAHAH. med emma, belinda&jennifer. kul grej bara ni vet tradition. men aja, red med bällis idag och flickan har inte ridit på 1 år typ, ni skulle sett henner smile. hahahah så gullig va hon. men nu ska jag föna håret. ses i dimman
take care babe's!♥


snart är det över, så jag står här och skiner.

hemma nu efter en solig promenad med bästasara!
hur skönt som helst att komma ut och röra på sej, tog även kort alla bara kollade på oss som vi va dumma i huvudet.. menmen som sagt det stämmer ju!
hållt igång hela dagen så senare ikväll kommer jag va hur trött som helst. menmen, alltid skönt att sova. nu har jag inte så mycket mer att berätta för er.
take care babe's!♥





borta (mp)

varit i stallet hela dagen med emma, hur skönt som helst att rida när det för en gångs skull är fint väder ute. men jag han knappt hem förens jag ska ut igen. blir att jag går t donken nu med sara, mobilen är med.
take care babe's!♥


det va som en saga, för bra för att va sann.

som sakt va hemma hos clara igår med bra folk, badade tunna och spelade jeopardy. hahahha, sjukt kul. men iaf jag bara längtar som fan t vägga nu.
OP-BRUDARNA HERE WE COME!!
men iaf, stallet och sånt som vanligt. sen blev det att när jag kom hem så satte jag på avatar direkt, för mamma hade köpt hem den. och nu ligger jag här i sängen och är helt slut efter natten som varit. tror det blir att sova snart, för jag känner hur ögonen slocknar helt när som..
godnatt och sovgott, det ska jag iaf!
take care babe's!♥



vet inte vilken väg jag ska ta mej ut



Hur kom det sig att du började blogga? =)
ja, bra fråga igentligen. men det va väl mest för att emma hade börjat med det och då kände jag väl att jag med va tvungen och så la ja märket t att det va sjukt skönt att skriva av sej på bloggen.

Har du känslor för någon just nu?
nej, jag kan väl inte kallade det direkt känslor. men vem vet vart det leder.

Om du skulle valt en person som du skulle vilja ta med dej någonstans, vem skulle det va då?
usch, det va en sjukt svår fråga.. det är som sakt 4 flickor jag står redigt nära, så det skulle väl varit dem jag skulle valt att ta med mej.

Vilka olika ställen har du haft 6 på ?;)
ja belinda.. den frågan har jag svarat på sjukt många gånger innan, så jag tror nog att du vet det.

Ditt längsta förhållande?
2 månader som längst. skäms nästan över det. för jag kan inte ha ett förhållande med någon känns det som, bråkar och massa shit hela tiden. vet inte om det är fel på mej eller boy'sen?!

Vad tycker du när en person är otrogen?
att vara otrogen är nått av det värsta man kan vara! hatar verkligen folk som e falska och går bakom ryggen på folk. har själv varit med om det..

Använder du push-up?
hahah, vilken jävla fråga.. men ja det gör jag. och nej jag lägger inte in exta inlägg utan bara vanlig naturel push-up bh!

vem anser du som bäst i världen? :) h3h3hh3h3
KUNGMYRÈN!!!

Är du en sån som tänker på utseendet hela tiden?;)

asså vilken tjej nu förtiden gör inte det? men jag kan ju inte säga att jag är den som skriker så fort jag är utan smink. för jag har en helt normal hy som jag igentligen inte behöver täcka med massa fondation och skit. utan det blir lite solpuder för mej ist.

Hur länge har du hållt på med hästar?(:
nu till sommaren blir det att jag hållt på med dem i 10 år. så det är ett tag men jag hade uppehåll i 1 år så ja, 9 år kan man väl säga då.

varit redigt full?
nej det har jag inte, och är stolt över det faktiskt!

Romantisk hemma kväll eller ut och festa med folket?
båda sakerna är bra på sitt sätt. som romantisk kväll med en kille är nått man bara inte vill missa! men sen får man tänka på att festa med massa bra folk och ha skit kul är fan inte heller så dumt!

har du nån gång vatt riktigt kär?

ja det har jag varit.. och nej man ska aldrig ångra någon som en gång gjort en glad..



du stack, iställer för att stanna.

ska packa snart för sticker t clara och badar tunna med bra folk.
så jag kan nog inte svara på frågorna ikväll, så får bli imorgon. men om jag tid över och sånt ikväll så vet man aldrig vad som kan hända. stannar även där inatt med olivia,josse&jennifer. så kan bara säga att jag kommer få en mumsig kväll&natt. men nu ska jag äta lite och fixa mej sen hoppas jag på att jennifer hör av sej snart.
take care babe's!♥


försöker att kontrolera min smärta.


jag kör en frågastund tills ikväll. fråga precis allt du vill få reda på och jag svarar på alla frågor, men inte sånna som är för töntiga. då kan ni lika väl skita i skriva!


mellan himmel och jord.

godnatt mina läsare, känns tungt att lägga sej nu menmen..


Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.



Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one


du tog mej ner på jorden.

så nu har jag vaknat till och sånt efter natten ute i södra hoka.
det va sjukt kul där och inget hade kunnat bli bättre, bra folk och sjukt bra ämnen så man ville verkligen följa med i vad dom pratade om. nej så det gillar vi starkt!
men jag kom hem idag vid halv 1 typ och gick direkt in och la mej och sov. för gick och la mej inatt vid halv 6 typ och så gick jag upp 8 så nej inte mycket sömn för min del. men jag somnade som sakt dirket när jah kom hem och vaknade vid halv 6, sen blev det att duscha och lite sånt. sen körde mamma&ja och köpte kebabrulle.. muuuuuums!!! fattar ni hur gått det va? men iaf. nu ligger jag här i sängen och ska kanske sätta mej framför tvn snart eller nått. sen blir det sova för mej, för jag är verkligen helt slut..
take care babe's!♥

hej, oseriösa tjejer!

min packning

sitter hemma hos emma nu och ska snart gå hem t mej och prata med mamma lite och sen packa t kille&tjej. vet inte vad jag ska ha med mej, svårt att jävla kläder ju..  men detta har jag iaf kommit fram t att jag ska ha med mej :

* jogging
* tjock tröja
* jeans
* linne
* plattång
* smink
* naturgodis!, cola på det...
* & mobilen såklart! så smsa mej och va sociala.
för jag sitter mitt ute i skogen.. ahaha

nu kör vi en hiss&diss!



HISSAR :

* jag hissar sommarlovet. sommarlov om 1 månad och alltså har vi bara 4 veckor kvar i 9an, sen slipper vi ruttna stenbacka. så ja det får bli månadens största hiss.

* jag hissar oxå kille&tjej. sjukt skönt att komma ifrån skolan, och ni som inte vet vad det är så är det ett läger för 20 elever som går i 9an, om allt som har med sex, drogor, alkohol, mm. och ja som sagt så slipper man skolan 2 dagar.

* fläta luggen. hhaha, okej det låter sjukt men nej ni fattar inte hur skönt det är att fläta luggen och få bort allt hår från ansiktet. så nej det får ett + verkligen! sjukt bra nu t sommaren när man ska sola och sånt med.


DISSAR :

* dissar regnet. för nej när det hade varit sjukt fint väder i några dagar så bara kom regnet helt plötsligt och det gillar vi inte. nu när det är påväg att bli sommar, låt då fan solen va framme!

* nationella proven. visst vi har gjort klart alla utom det mutliga i matten & biologin vi ska ha imorgon. men nej jag hatar verkligen det, och jag tror nog f*n inte jag är ensam om det asså. varför inte bara ta betygen från alla prov man gjort och lägga ihop det.

* josefine myrén. dissar henne bara för att jag saknar människan så sjukt mycket, mår ju som jag mår just nu och vill bara prata med henne och ha henne här vid min sida, så ja tack vill bara att det ska bli helg så jag kan träffa människan!

en helt vanlig dag

dålig uppdatering men jag vanade er!
och jag pallade inte va utan dator så vi hämtade min dator så ligger i emmas säng nu och väntar på att desperate housewives ska börja. sen lovar ja att det kommer massa inlägg ikväll. emma och jag har bestämmt att vi ska ha en blogg kväll. och det gillar vi! men just nu har jag inget att säga..
take care babe's!♥

vad som än händer kommer jag alltid älska dej bästavän!


nej, inget leende här inte!

visst fint väder och solen skiner, men nej fan jag bara tänker tillbaka på gamla tider. just nu vill jag nog inte tro på det själv, men jag hoppas att jag kan hitta tillbaka till den jag va innan. tänker på allt men mest tänker jag på oss, och just nu vill jag nog bara träffa mr. helig för att glömma denna jä*la skiten, en gång till..


vill bara resa iväg, blir så pepp på det när ja se denna videon..


godmorgon

sitter inne vid tv:n, och äter frukost.
ska snart gå t emma och hämta min cykel sen så blir det stallet hela dagen. men denna veckan som kommer kan jag bara vana er för att jag kommer inte blogga alls mycket kankse nått inlägg men inte många vill jag lova.
för dom ska börja göra om vårat badrum imorgon så jag kommer inte va hemma denna veckan, utan jag kommer tillbringa mina dagar hemma hos emma. ska btw på kille&tjej på torsdag till fredag så ja är mitt ute i skogen och har inte en dator i närheten av mej.
men ni får stå ut med det, för det måste jag. nej nu ska jag äta klart och fixa mej.
och det är fint väder idag ute och det gillar vi till tusen!
take care babe's!♥


' ♥

jag levde för nuet, eller jag försökte iaf..


lördag evening!

väntar på belinda nu, ska fixa oss och sånt sen sticker vi på grillfest. inte jätte pepp efter igår men aja som sakt, vill inte sitta hemma och dega så vad gör man inte. lovar att det kommer bilder från ikväll. ah en bra kväll det ska jag försöka att ha iaf.
take care babe's!♥

min valborg kunde inte bli bättre!

bloggen går lite som sakt upp och ner nu förtiden.
men som sakt det va valborg och hahha, fyfan min fötter säger jag bara. aldrig gått så mycket som jag gjorde igår. men det va värt det faktiskt. träffade riktigt bra folk och jag är sjukt glad att vi åkte t olofström och inte stannade här hemma i karlshamn. blev inga bilder för ingen av oss hade med kamera så ni får stå ut med det.

men nu sitter jag här hemma och dricker cola och lyssnar på musik. vill bara att det ska bli kväll så att jag kommer ut, för jag har märkt att jag tycker inte om att sitta hemma om kvällarna. måste ut och göra nått, leva livet helt enkelt! men ikväll ska jag iaf ut med mina två girl's. ems,bällis&jag sticker t *** och se ifall det händer nått där. hahha eller om det blir failat som förra gången vi va där. men jaja, man kan ju alltid hoppas på det bästa. men nu ska jag ta och hoppa in i duschen tror jag och sen äta nått.
take care babe's!♥

RSS 2.0