nått sånt kanske?


hissar

* att det är 29 dagar kvar till SOMMARLOV!!! :D

* och hissar emma oxå. för hon e sjukt bra, finns där när man behöver någon att prata med och hon lyssnar alltid på en. hon vill ens bästa och det känns skönt att ha en som står en så nära som hon gör!

* hissar även hög klackat, för när man ha det så blir man längre och så ser man smalare ut och det gillar vi! men innan va det inte så jätte modernt med hög klackat som det e nu, blir bara högre och högre klack ju.

* iphone få bli den sista. ahahhah låter knasigt att skriva om det men aja, jag tycker det för älskar spelen som är på dem. hahahhahahha!


dissar

* äckliga gubbar. hatar verkligen när gamla gubbar stirrar på en, får en sån känsla av att någonting kommer att hända mej då och nej fyfan säger jag bara. det e fan inte kul, och verkligen inte när dem ler åt en och sen går efter en en bit. nej fy, nu sitter jag här och ryser!

* städa är nått av det värsta som finns. tänk att bara ta fram damsugaren och plocka undan massa saker som man slängt på golvet. vrf ska det va lättare att stöka istället för att städa..

* och det sista får bli godis.. HAHAHAH känns konstigt att dissa det, men fan det är inte bra man tänker inte på hur mycket man äter och sen tillslut får man ångerst. så nej då kan man lika väl försöka att låta bli, men inte så jävla lätt dock, eftersom det är så sjukt gott..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0