missu.

So breathe in so deep
Breathe me in!

kom änglar, och ge mej en chans.

det känns ändå konstigt att inte blogga när jag har tid en dag som denna. så därför slänger jag in ett inlägg bara för att jag tyckte min mamma va lite gullig. hh33h3
nu sa hon även att det bara är jag som har en sådan tröja, och att hon gjorde den bara speciellt t mej. är inte det gulligt då? (och för alla er som inte vet, så jobbar min mamma på ett tryckeri)

mycket gullig tröja om jag får säga det själv!


summer feelings över hela karlshamn

trött på min design nu så ska ändra den.. 
så tråkigt med svart. så kommer vara dålig uppdatering ett tag. och så har sommaren verkligen kommit. och spenderar ungefär vart enda dag med mina brudar så har inte tid med detta heller.
pussssssssss!



kastrull huvvun.. hösten 2009 ♥

allt fyser nu sakta till is.

The most beautiful moment in life was when you came
and everything was forbidden
and everything we did at that moment, I would do if
for the echoes in my head
and the blood that I thought was still there but you are running,
declared the voice that I used the so bad you had to disappear.


And the worst moment in life was when you walked
and everything was lost
O there I sat with my green-blue eyes and saw the
blue-eyed gaze
all I had inflated



bilden hör abslout inte till texten!

ha det gitt haaaaj!

nu blir det fika med mamma, det gillas!
sen sticker jag ner till stallet och kommer inte hem förens på onsdag igen då.
ridläger denna veckan med. men när man kommer hem så blir det att tagga t midsommar med mina fina flickor som jag kommer spendera min midsommar med ute på tärnö med bra boy's oxå.
nej nu måsta jag skynda mej. ska kolla t fölet så snabbt som möjligt.
pussssssss!♥

good morning - chamillionaire
blir så glad när jag hör den!

allt ekar i huvudet.

godmorgon mina pinglor!

går kvällen va så fucking bra. fick äntligen träffa frida ida & sylvia igen. så sjukt sköna brudar. ja iaf, det va då oggy som hade fest i belleviparken. stack dit i sista minuten typ. men det gillade vi starkt! ida tvingade mej dit. aja ett plus på kvällen iaf!

inga bilder. va inte alls aktiv med det igår, men puss iaf!

faan..

låtarna påminner om dej syster..
jag saknar dej!




mysig sommar kväll!

min kväll igår va hur jävla trevlig som helst.
så sjukt bra folk och bara mys. satt och pratade och åt godis på olivias ballkong, sen spelade vi kubb och vi tjejer vann såklart. nej det va verkligen en lyckad kväll om jag får säga det själv!








får räcka med bilder, det säger lite om min kväll iaf



shit.

sååå, nu ska jag sminka mej sen cyklar jag och belinda bort till olivia. jennifer&vclara kommer oxå va på plats. kolla på film och bara ta det lungt (:
så inget mer bloggande för min del idag.
ni får ha det bra, puss på er!


glass i stora lass.

måste ju unna sej nått gott.
det är lix sommar och glass ingår faktiskt i planen då!



en vecka sedan, och jag saknar er redan..

godmorgon.

idag är jag verkligen hur trött om helst,
inte vet jag varför. och så är det ingen sol ute heller så vill bara ligga kvar i sängen och sova. men nej jag kan inte sova bort hela sommarlovet, och jag&jennifer som skulle sola idag.. men aja, ska duscha snart tror jag och äta frukost så jag känner mej lite piggare. sen ikväll sticker jag och träffar jennifer,olivia&clara. kommer ett inlägg lite senare, om jag kanske har nått att skriva? kom men förslag, tack.
men jaja.
take care babe's!♥


godnatt, pussss!

hata göteborg!♥

jappjapp, ska lägga mej i sängen och kolla på den nu hade jag tänkt.
förjävla rolig är den asså. svante e min bebis!


HAHAhA

hahahhahahahahaha. såg att tekla lagt upp denna bilden på sin facebook.
vad ska man säga igentligen?

jag önskar det va sommar vartenda dag.


yesss, så sant som det e sagt.
sticker till kusinerna, för hugo fyller år och vi kan inte komma på kalaset så blir att vi åker och firar han idag jag&mamma. grilla och sånt i solen mysigt. inte träffat dom på ett tag så ska bli skönt.
vet inte när jag kommer hem ikväll, men inte så sent tror jag nog inte.
kvällens outfit slänger jag in lite snabbt med


sommar älskar jag!

medans jag städar och inte kan vara ute i solen denna fina dagen. så
får det bli sommar musik.
taaaaaaagga till öland med johanna älskling!



du ser ut som en ängel. gjorde du ont när du trillade ner?

sweden rock va nått som fick mej att känna att sommaren verkligen va här.
spenderades med 3 av mina bästa flickor. och det kunde verkligen inte blivit bättre! ni gjorde min srf och jag älskar verkligen er! plus alla andra med som va med oss (:





så sjukt vacker!

måste bara säga att jag är förälskad!



llalaa.

godmorgon!

nyss vaknat. har inte sovit såhär skönt på hur länge som helst.
har gått upp 8 i tre dagar nu och lagt mej runt ett och sen massa barn hela dagarna. nej det tar så sjukt mycket på en så man orkar verkligen inte nått. men det blir en liten sammanfattning om kvällen igår iaf.

vid 8 stack jag in till olivia fisen. sen så va även clara, jennifre, belinda & emma där. vi satt och pratade hur vi skulle planera kvällen. sen tillslut stack vi ut och grillade marshmallows fy fan asså. hahahah. vi körde funnybunny. jag fick in 8 som mest i munnen, sen kände jag bara hur jag skulle klökas. olivia&clara fick in 10 shit asså.. men iaf clara&jennifer badade, skulle igentligen med gjort det med jag pallade inte för det va så sjukt mycket mygg och jag känner nu att hela jag är sönder biten. andy, eric & eric kom en stund. sjukt härliga killar asså. sen stack vi hem runt 11 för det va så sjukt kallt. fisen, ja clara&jennifer stack en stund t oliwer där lite annat folk va sen stack jennifer och ja så vi va hemma till kvart i 1.

bilder kommer när jag fått dom av jennifer


chill kväll, är livet!

jag har så mycket att berätta men jag hinner inte.
sticker in till stan nu och träffar mina flickor. kommer hem sen ikväll vet inte om jag kommer orka blogga nått då, annars blir det en feeeeeeeeeeet uppdatering imorgon. det lovar jag.
take care babe's!

varje gång är som det första gång vi sågs.

kvällen igår va så sjukt underbar!
tack alla för att ni gjorde min dag. kom hem vid 3 eller nått inatt och blev sova direkt. vaknade hemma hos josse med clara brevid mej. sen kom mamma och hämtade mej, och sen stack jag ut till stallet direkt. för tekla ringde och väckte mej för att FÖLET HADE KOMMIT! så sjukt underbart. men jag kommer inte komma hem förens på onsdag. ska som sagt ha ridläger för barnen. så jag vet inte om jag kommer att spendera så jätte mycket tid vi teklas datorn. men ni får ha det så bra sålänge. så hörs vi när jag känner för det. och kommer typ bli bild bomb här på bloggen då. men det får ni stå ut med.
take care babe's!♥


HEJ / VÄRLDENS BÄSTA JOSEFINE

sticker till rocken nu.
ha de gitt haj

ny dag, nya problem.

nej rubriken stämmer kanske inte redigt in idag?
jag ska packa min väska och sedan bege mej till josse snart.
sedan sticker vi till rocken med olivia,clara&jennifer. mumsigt värre!
så jag kommer inte blogga mer än detta inlägget idag. och bilder från igår kommer när jennifer skickat dem. men ni få ha en bra dag, för det ska jäääääääääääävla ja ha!



YEEEEESSS

SOMMARLOV!♥

och jag bara älskar det!
helt sjukt, sommarlov i två & en halv månad nu. hur underbart som helst.
jätte jobbigt att lämna klassen, men det e sånt man få ta. kommer som sagt komma i en sjukt bra klass med mina bästa brudar så.
när ja kom hem så kollade ja på filmen dear john. fyfan vad den va sorglig. satt och lipade igenom hela filmen typ. näh nu så ska jag börja fixa mej lite sen så blir det att jag&mamma sticker och äter thaimat sen så träffar jag min bästa brudar och festa med lite annat folk, det gillar vi!



giiitt!

redrama♥




jag verkligen älskar hans låtar,
så sjuuukt härliga!!

pissväder..

långasjön med klassen och sen blev det donken med tess,julia&linda.
stack sedan hem till julia en stund och kom hem för ett tag sedan.
studenten idag med, skulle igentligen in och kolla med tess med det regnade så vi pallade inte det. så tog en dusch och sen får vi väl se vad som händer ikväll. ska nog sova snart tror jag. ska upp klockan 6 och till kyrkan vid halv 8 imorgon.. så ja det blir sängen för min del!
take care babe's!♥









fett



en sjukt bra hollywood kväll!

ja rubriken säger allt!

det va verkligen en av dem bästa kvällarna ja varit med om. aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår! underhållningen va på topp. klass sånger, oscarsgala (gissa vilken som vann!), martins melodifestival och hur mycket mer som helst. och god mat på det me. näh bättre kunde vi inte gjort det. lärarna sa till&med att detta va den bästa avslutningsmiddagen dem varit på. så ja extra plus till oss elever!
så nej detta är en kväll jag kommer att minnas!


mer bilder kommer absolut men måste bara få dem :)




stackare!

ja bloggandet ha inte varit så jätte bra nu. men aja kanske blir bättre på det vem vet?
det är lix sommarlov om 2 dagar så. men iaf igår så va ja i skolan 1 timme eller nått sånt. eller skolan och skolan.. vi va och kollade på benny grünfeld. han är 1 av 5 som överlevde andra världskriget i sverige. så han va och berättade allt han upplevde. han förlorade hela sin familj förutom sin äldsta bror. fattar ni hur hemskt det är eller? och gissa vilka som satt och lipade? jo sara&jag! men aja, sen efter det blev det att avslutningsgruppen stack ner och fixade allt in för kvällen.


helt sjukt..

tänk 3 sjuka år!♥

jag vet knappt vart jag ska börja.
men jo såhär gör vi. jag kom till klassen efter en termin i 7an. och jag kände mej ganska välkommen men ändå inte. hahah fråga mej inte varför, men iaf alla hackade verkligen på varandra och det va att alla va uppdelade i ''grupper'' om man säger så. men tiden gick. hahah nu låter detta som värsta berättelsen. ajaj, och alla började verkligen prata med varandra men det va ändå ganska lamt ändå.. och jag tror det va nästan exat för ett år sedan vi tältade med klassen, för att vi skulle få en bättre sammanhållning. och det kan jag ju säga att det gav resultat. samma sak med klassresan, alla kom så sjukt nära varandra att nu känns det bara så jobbigt att lämna er. detta sista året har varit ett av dem bästa i mitt liv och det är jag stolt över att säga.
jag älskar verkligen er 9c!








inga ord.

tältning!

jag stannade inte där för det pallade jag inte. så jag gick hem runt 1 tiden nått sånt. men de va iaf sjukt kul även att jag inte drack nått. nja det finns väl inte så mycket mer att säga än att nästan alla 9or va där.

victor & jag



tess & dino

timmy


nellie

filip

ute i solen!

ligger just nu ute i solen med datorn. lyssnar på musik och taggar in för kvällens festligheter. känner verkligen hur det tar på min rygg. hur varmt som helst. blir att jag tar en skön dusch sen.
men jjaja nu har jag inte mer att säga.
GRATTIS OLIVIA FISEN!♥

i'm loving it.

sommarplåga ♥

helt klart sommarens snyggaste fest outfit!

musigt värre!

shopping

jag vaknade hos emma, och sen stack jag hem.
blev fixa sej lite och sen in till stan dirket med mamma. har inte varit inne med henne på länge så det va faktiskt redigt skönt. blev lite inhandlat, när vi kom hem slängde vi oss ute på gräsmattan och solade sönder. jag försökte framförallt få bort min bränna och nja, jag är på god väg iaf men jag kommer aldrig hinna få bort den till avslutningen.. nu sitter jag här, och snart sticker jag & träffar belinda. inte varit med den pinglan på ett tag och vi får se vart vi tar vägen.

• linne från H&M



• öronhänge från H&M



• skor från walkOn
(snyggare irl)



härlig dag!

ja gårdagen va mycket bra och hade så sjukt kul med klassen.
badade btw för första gången i havet igår. en mycket stolt frida om jag får säga det själv. och shit.. jag har fått världes solbränna.. hade linne på mig igår när vi spelade vollyboll och fick verkligen sån ful bränna. ledsen är jag nu till avslutningen och allt..
på kvällen blev det grillning sen när vi skulle hem från skogen kändes det som om vi aldrig skulle komma hem..
take care babe's!♥


mums, abslout det godaste på hela dagen.
årets första jordbubbar!





senare när alla körde från elleholm så stack nästan alla
till skolan och spelade vollyboll.



fina killar, körde runt på mopparna så i byn.

sara & co


good morning sunbeams!

FRIDA ÄR ÖVERLYCKLIG IDAG!

det är ingen skola för min klass idag. för om en halvt timme träffas vi på skolan sen tar alla sina mopeder och kör ut till elleholm och grillar, solar, badar & massa annat under dagen. så jag vet abslout inte när vi kommer hem.
vi kommer hem när vi känner för det, och sen är min kväll redan planerad så ja jag tror faktikst intejag har tid att sitta så mycket mer än nu.

jag bara älskar solen. känns som man typ är utomlands eller nått!
så sjukt varmt e det ♥

outfit:
• sommar linne från H&M
• jeans shorts. klippt själv
• bikini från H&M 


det gillar vi!



blev inte så mycket vollyboll.
alla fick för sej att sticka upp till nytorpet och bada, och jag kände verkligen inte för det. för jag börjar bli förkyld och nej då ska jag abslut inte bada! inte nu när det är sommarlov och sånt snart. så nej det sparar jag till lite senare kanske. men färg har jag fått idag iaf och mycket mer ska jag få imorgon! elleholm hela dagen med klassen så blir steka sönder!
take care babe's!♥

sant som det e sagt.



jag vet verkligen inte hur många det är som har frågat om det är mitt rediga hår eller om jag har lös hår. med sanningen är som sagt.. det är mitt rediga! det är många som sagt att det ser ut som lös hår och massa, men det fattar jag inte hur dem får det till att se ut som. ser man inte om det e äkta eller inte?


me like!

ändrade planer in för kvällen!

blir beatch vollyboll med calle, oskar, julia & victor ikväll.
fett skönt musik, bra folk & sol. bättre kan det inte bli!


sommar outfit

sommaren är här!♥


frida älskar vädret mer än allt!

hejsan alla!

har verkligen inte orkat starta datorn idag, kom hem solade hela dagen och nu sitter jag och väntar på mamma. vi ska handla mat som ja ska ha med mej imorgon. idag va min sista lektions dag, fattar ni hur skönt det är eller?
har bara så chilliga dagar kvar i skolan nu! :D

hemskt!

dagens panik!

stod helt valigt och pratade med emma vid skåpen idag innan fysiken.
och jag la inte märket till va alla andra i klassen gjorde bakom mej, för jag höll på och lämna böckerna i skåpet. och helt plötsligt kollar jag på emma för jag ska säga henne en sak, och helt plötsligt bara föll hon ihop i min famn.. jag blev helt stumm. så fick jag reda på att ***** skulle sparka över hennes huvud men träffade fel och spakade henne i bakhuvudet så hon svimmade nästan. hon bara låg och grät och jag tyckte verkligen så sjukt synd om flickan!

sen nu för en liten stund sedan så pratade ja med henne och så sa hon att hon hade fått en liten hjärnskakning och att hon hade huvudvärk och massa sånt och att hon inte kunde kolla på en sak. utan hon har tappat fokuseringspunkten och kan inte kolla på en sak för länge. men hon sa att det ska komma tillbaka. usch nej jag tycker så synd om henne. för det är alltid hon som ska va med om allt...
lilla hjärtat, jag älskar dej iaf! ♥

back

goddag ni!

jag känner mej helt sjukt glad idag och ja, jag har nog spridit mycket glädje i skolan idag om jag får säga det själv. känns som jag har skrattat hela dagen. och nu känner man verkligen att det går mot slutet med för alla lektionen börjar blir så chilliga. som idag på fysiken så körde vi sant vs. falskt. killarna mot tjejerna och det va verkligen så skönt att kunna sitta och bara ta det lungt på en fysik lektion för en gångs skull lix.
och ja musiken va sjukt rolig idag, övade på låten vi ska ha på avslutningsmiddagen.
gissa vilken? :D
haahah. men ja, det säger ja inte det får ni vänta med och se.
övade även på låten tills skolavslutingen och det gick super bra idag. nej så nu är jag glad!
och gissa vem som klumpade t sej då.. kolla på videon så får vi svaret.. HAHAHHAHA!


RSS 2.0