första advent

ja nu har det gått ett år till och snart är det jul igen :o
igentligen så tror ja knappt på det själv. har inte fått den där jul känslan som ja brukar få men den kommer väl snart hoppas jag på. men nu är det bara 23 dagar kvar till julafton och det är helt sjukt. och fan snart ett nytt år oxå, jävla vad tiden går hinner för fan inte leva innan ett nytt år kommer.

ha det bäst!
/ fiah♥


bästavän


                 bloooond, naaaje..                                brunett, helt klart! :D

hahah nej, hjärtat. du gjorde ditt val och det blev fett bra. och du vet att jag älskar dej hur du än ser ut för du är min bästavän vad som än händer. med dej mår jag bra och du är den som får mej att fortsätta att titta framåt.
du är bäst syster. utan dej.. utan allt!  


anonyma helvete!

JAG HATAR ANONYMA IDIOTER SOM RINGER 24/7 :@
det är verkligen det värsta jag vet. visst ja tyckte med det va kul att ringa anonymt innan men ja har fan slutat att ringa anonymt för ja har iaf växt upp och sitter inte och ringer till alla på min kontaktlista och frågar ifall dem vill knulla med mej. gå och dö eller ifall gå och skaffa er ett liv!

min helg

jag har ju inte bloggat nått sen när jag kom hem från lägret. jag har helt enkelt inte haft tid och när ja väl har haft det så har ja inte orkat, men nu ska ja ta tag i det. men vi får se ifall det blir nått bloggande i veckan för ja kan ju säga att ja ha lite att ta igen i skolan.
kemi och och so ;s
och sen så har ja kemi läxa och so inlämning oxå denna veckan. asså vafan tror dem om mej igentligen, fan heller att ja kommer att få in allt det i huvudet.. jaja, min välj va iaf lungt och det va fett skönt. i fredags så kom bästa josefine hit och vi kollade film och bara tog det lungt och kollade film hela kvällen. vi orkade verkligen inte gå ut även ifall det va fest i lingonbacken, men vi tyckte det va för kallt ute för att festa så vi sket i det. och på lördagen så kom edin hit och sov här och träffade även belinda och emma. och sen kollade vi bara på film. och min söndag tillbringades i stallet halva dagen och sen när ja kom hem åt ja och somnade framför tvn vid 7. tidigt jag vet, men jag va helt trött och det va så jävla skönt att få sova.
jaja. så har min helg iaf sett ut, nu måste ja kila och äta seas biatches!

ha det bäst!
/ fiah♥

bilder från lägret

lägg märket till att jag kommer va med på vart ända bild. inte vet vet ja varför men ja va på fel plats vid fel tidpunkt helt enkelt.

frida älskar att städa..

trött kan man säga att ja va, helt ner drogar vafan ;o HAHAHHAHAH ASG

vårt rum va populärt.

alice va kåt helt enkelt.

seas bloggen

hoppsan hinner knappt komma hem innan man ska sticka igen.
men iaf så sticker ja upp till hästarna nu, för ja måste träffa dom en gång innan jag sticker iväg. eftersom frida ska iväg imorgon och kommer inte hem föräns på fredag så det kommer alltså inte bli något bloggande.

jo såhär är det, jag sticker på kille&tjej läger i två dagar med 19 andra 9:or från skolan. fattar igentligen inte vad vi ska göra där typ prata om tobak och sex & massa annat, dock så kommer det komma ett till läger men inte ännu på ett tag. men nu måste ja sticka till stallet skriver senare ikv.

ha det bäst!
/ fiah♥

oj, ett inlägg

jag har verkligen inte haft ork att blogga idag. men nu tänkte ja ta tag i det, dagen idag har varit som vanligt. inte hänt så mkt som det brukar göra vid detta halv året. men iaf så tror ja nog att min helg är riktigt planerad. på fredag kommer victoria t mej och sover här, eftersom ja inte kunde ta mej t henne på nått sätt så blir det att hon tillbringar sin natt här. men sen på lördagen så ska ja träffa en viss person. ''hemligt'' tssh, jag älskar hemligheter dock.
men iaf sen så på söndag så blir det stallet som vanligt sen så senare på kvällen blir det kolla hockey med brudarna och träffa lite bra folk där. så kommer min helg att se ut.

ha det bäst!
/ fiah♥

dagens låt



signar ut från 2009, tackar boysen för den tiden.
ingenting kan få mej att inte längta efter det livet.
ingeting kan få de wack.
vintern är på ingång här, tänker njuta av den nya
starten utan besvär.

jag längtar till sommarn, för sommarn kommer bli bäst.
njuter va den nya tiden, menar livet är en fest.
för att alla mina vänner kommer alltid hänga me 
så jag välkomnar det nya året
HAPPY NEW YEAR!

så kom mina vänner och alla jag känner, vi har ett nyår som 
vi nu ska fira tillsammans ihop. 
vi kan va glada för vi har varandra för ja känner dagen kommer 
bli stor. 
kommer bli stor, kommer bli stor. den kommer, 
den kommer, den kommer bli stor kommer bli stor. 
den kommer, den kommer den kommer bli stor.

glider in i nya året de kommer bli fett nått
känner det på mej. vi ska softa spelar ingen roll om någon
är blind. vi ska leva ett år till softa med vänner och tare chill.
livet de leker när nya året är på ingång. som i sommras
på kvällen när vi lira fotboll.
2010 blir ett år me nya minnen.
jag ser fram emot den dagen då vi hittar tillbak till livet.
jag tackar för det som varit och ser fram emot den nya tiden.

så kom mina vänner och alla jag känner, vi har ett nyår som 
vi nu ska fira tillsammans ihop. 
vi kan va glada för vi har varandra för ja känner dagen kommer 
bli stor. 
kommer bli stor, kommer bli stor. den kommer, 
den kommer, den kommer bli stor kommer bli stor. 
den kommer, den kommer den kommer bli stor.

som bara den, vi kan leva på den sen.
fina minnen dom är kvar, hela natten sen vi drar.
för vi kan väll leva ut nattens magi, den tar aldrig slut.
kvällen ska panga, det kostar dej dyrt.
nu skiter ja it och så springer ja ut.

så kom mina vänner och alla jag känner, vi har ett nyår som 
vi nu ska fira tillsammans ihop. 
vi kan va glada för vi har varandra för ja känner dagen kommer 
bli stor. 
kommer bli stor, kommer bli stor. den kommer, 
den kommer, den kommer bli stor kommer bli stor. 
den kommer, den kommer den kommer bli stor.



bilder från balders


josse&jag när vi fixade oss ;o

hahahahhhaa, inga kommentarer..

smäxig bild ellerhur?

sandra&belinda

mums

film kväll folket

skolan idag va faktiskt helt okej, men jag känner snart att ja behöver ta och skriva klart so:n.. aja, nu ska ja ta och äta liten sen så ikv ska ja och emma kolla på twilight och imorgon så ska ja emma belinda och jennifer kolla på fortsättningen, asså new moon skulle igentligen kollat på den idag men den gick inte. dock så sa emma innan idag att hon skulle in t stan och handla julklappar och jag känner att det är dags för mej med att gjöra det snart, för det är bara 31 dagar kvar t julafton. så det blir nog att ja och mina brudar sticker t k-stad eller nått.

ha det bäst!
/ fiah♥




pinsamt

home baby.
aja, efter ja duschat och sånt så stack ja t emma och sen så stack vi in t högadal. vi satt hemma hos frida och pratade och ja satt i fårtöljen och sen helt plötsligt så lutade ja mej bara lite åt ena sidan och stolen bara ramlade, HAHAHAHAH asg. fattar ni hur roligt dt va eller? stolen va dock sönder innan ja satte mej i den men det berättade ju ingen för mej innan ja satte mej i den så ja trodde ja tog sönder den ;p
men iaf så är ja hemma nu och jag vill att tiden ska gå för jag vill inte va hemma själv. så ja tycker att någon söt sak ska komma och hålla mej sällskap (a.

ha det bäst!
/ fiah♥


sean banan


hahaha asg på honom.

fett tråkig fredag folket

okej, nu är jag tillbaka. jag hann inte blogga nått igår, ledsen men sant. men iaf så igår va dt saftis, hahah allvarligt så sög det fattar inte nu efter varför ja änns la pengar på det. och alla i bussen va så jävla lama. så ja belinda, josse, emma&sandra fick igång hela bussen och sjunga. bäst är vi!
men iaf så sov josse hemma hos mej sen och nu sitter ja här och väntar på att tiden ska gå, för min kväll kommer att spenderas med syster och hon är dock och tränar på dansen hon kommer inte hem förens 4 menmen,

ha det bäst!
/ fiah♥


besökare

hahaha, ja såhär kan det då se ut, men hur många besökare tror du ja har igentligen och vilken tid tror du klockan är?

ha det bäst!
/ fiah♥

puss folket

hemma från helvetet nu, men det har ändå varit en ganska skön dag. sitter typ bara och slappar ju, men vi gjorde även några övningar i engelskan t det nationella. gick väl så där kan ju säga att det va ja och satt och klagade mest på att jag inte orkade mer. ovanligt?
men helene kommer och hämtar mej sen och då sticker vi ut t stallet för ja ska rida locke. får väl se hur det går, inte ridit ett riktigt pass på en stor häst sen typ sommaren. haha dock va ju inte det några allvarliga ridturer ifall man säger så, ja&emma på en varsin häst.. hm, dt går inte att rida vanligt då. men nu ska ja ta lite och äta sen så blir det att ja sätter på mej ridkläderna.

ha det bäst!
/ fiah♥


tråkig rubrik

inget bloggande idag typ och detta blir nog det sista inlägget för snart ska ja sätta mej och kolla på tv för ja orkar verkligen inte datorn ikv. vet inte varför men jag gör bara inte det, men ska snart även hoppa in i duschen. men iaf idag i skolan så va det en ''konsert'' och ja&sandra diggade han i lila tröjja. fett snygg, öhöh. kan ju diskuteras men vi nämner INGA namn om vem han liknade. hahahaha asg!
nej nu väntar duschen.

ha det bäst!
/ fiah♥


geeeeeee mej!

en unik känsla och jag tror fan att jag saknar sommaren!


ha det bäst!
/ fiah♥

tids fördriv

nu ska ja berätta en liten saga/sanningen om en liten flikka som heter emma. hon är sjukt kort och hon är 15 år, denna flikkan bor i en liten ort som heter asarum där hon växer upp och tror hon är snyggast. vilket hon inte är men det hör inte hit nu. men hon driver en blogg som hon tror är känd och tror hon kan bli sveriges största bloggerska en vacker dag, hahaha den dagen lär aldrig kommer hjärtat! men ifall går hon runt och skryter att när hon blir stor ska hon gifta sej mej eminem och att hon ska bli modell och massa sånt shit, fråga mej inte vad hon får att ifrån men hennes käft e ganska stor så ja.. så kommer hon och säger såhär till mej ''frida, när ja blir rik&känd så kan du skryta om att du känner mej!'' tssh, gulligt att hon tänker på andra oxå. jaja, vi får väl se ifall hennes lilla dröm går i uppfyllelse och då lovar ja dej emma. att ja ska skryta som en jude att ja känner dej så alla börjar gilla mej! hahah nej nu gick ja för långt..

nu ska ja sova bitache's!
i know you love me.

ha det bäst!
/ fiah♥

hjälp mej bestämma dah.



ja vad tycker ni?
jag själv vet inte vad ja vill så kom med förslag för fan!
ifall ja ska ha hellugg eller snelugg..
ifall ja ska ha ljusbrunt eller mörkbrunt..

ha det bäst!
/ fiah♥


godis är gott, men nej inte mer frida..



TRO INTE PÅ DET NI SE!
okej, kanske lite men nej. så tjocka e vi inte! vi bara gillar godis helt enkelt.
men ja tycker själv ja e duktig nu för tiden och äter inte lika mkt onyttiga saker.
det är lix inte bra för hälsan, hehehe. frida försöker att va duktig.. lyckas hon?
aja, men ifall så va ju ja,emma& emmas pappa på john bauer innan och då så
tyckte vi det va så tråkigt så vi gick och tog godis och försökte spela oskylldiga.
aja, och bilden ni ser uppe på mej&emma tog vi oxå när vi va där men allvarligt
det såg hemskt ut. såg verkligen inte ut som oss, jag fattar inte hur men nej det blev bara inte bra. men nu har ja iaf kollat klart på dhw och jag säger bara såhär.. jag älskar det programet!

btw, saknar ja min syster. bruden ja träffade minst 2 gånger i veckan..
vad har hänt igentligen? hjärtat, vi har inte träffats på snart
en månad!
josse, vafan.. jag saaknar dej.

ha det bäst!
/ fiah♥

seas biatche's

hemmahemmahemma.. dagen såg ut såhär ;

gick till stan vid 9 ifrån skolan
kom fram t stan och gick på nått museum
inte det roligaste ja varit med om precis.
gick till torget och åt, köpte även klubba!
började gå ut mot piren och så stod vi där ute
ett tag sen så gick vi hem.


och nu ska ja ta på mej ridkläderna för nu ska ja följa med emma upp till stallet, sen sticker in till john bauer på öppethus så får se när jag är hemma ikv men ja skriver antagligen när ja är hemma.

ha det bäst!
/ fiah♥

aw, kolla dem har fått en son.. ''host''

godnatt sötnosar



* är från olofström, men mina föräldrar flyttade t karlshamn när ja va 1½.
* inte är så dum som alla tror, dem tror typ ja e helt körd i huvudet.
   men ja kan ju inte hjälpa att ja e som jag är.
* kanske har haft fransk&tyska förfädrar, det ni!
* inte har mer att skriva.
nu ska jag sova babe's.

ha det bäst!
/ fiah♥

friluffsdag



ja imorgon ska vi då gå med skolan, sähär kommer det se ut jag, sara&emma.. jaa, vad ska man säga igentligen. vi ska gå in t stan med alla 9or och sen så vi t nått jävla museum faaaaaaaaaaaaaaaaan vad kul, ni borde vara så jävla avundsjuka.. ja hade fan hellre varit i skolan och varit på fysik&kemi lektionerna.. ;o
ja, men dock så får ju inte en flikka som ja bestämma detta så ja måste ju såklart gå med. men det som är bra med hela dagen är att vi får sovmorgon till 9..

ha det bäst!
/ fiah♥

min rubrik e fett bra

var ute och gick med emma som sakt. vi gick bort till donken och sen hem igen, sjukt skönt faktiskt. men fick ont i hälen helt plötsligt ;o fett konstigt iaf, men när ja kom hem så åt ja och sen så satte ja mej och gjorde klart hemkunskapen så nu behöver ja inte sitta med det imorgon oxå, så ja ska väl ta tag i so:n då. men nu sitter jag och fryser och det gillas inte har jätte mkt kläder på mej jö. men ingenting hjälper fan så bud på att göra sängen sällskap snart. mysigt, vill du följa med?

ha det bäst!
/ fiah♥


min kväll kommer spenderas ute med syster

nu orkade ja verkligen inte plugga mer så ja satte mej här och ja&emma bestämde att vi skulle va lite nyttiga idag och ta och gå en runda, så ja sitter och laddar hem sjukt mycket låtar som vi ska lyssna på när vi inte har nått att prata om när vi går. men nu ska ja leta vidare och ifall ni vet någon bra låt skriv t mej då.

ha det bäst!
/ fiah♥

nawii. så gullig låt (:


plugg dag..

så nu är ja hemma från skolan och ja har sjukt ont i huvudet och känner att ja inte är på ett jätte bra humör, så prata helst inte med mej så mkt. kan gå över gränsen och frida kan bli sjukt sur (a. men iaf så ska ja sätta mej med den jävla hemkunskapen för den måste verkligen bli klar. och sen så måste ja se ifall ja kan få in so:n oxå vi får väl se hur det går mej nu måste ja ta lite och äta innan mitt huvud sprängs.

ha det bäst!
/ fiah♥

det e julia som dansar, och hon dansar sjukt bra!
lägg märket t mej och oskar i början. redan då är ja
sur och skriker. inte bra frida..


therese johansson rojo

lip till dessa låtarna säger ja bara.
tycker även ni ska in och kolla denna bloggen
http://minneavtherese.blogg.se 


ny header baby

ehm ja ursäkta, hon är inte normal det är bara att acceptera henne. men iaf så e bloggen mkt snyggare. och jag är bättre än emma, hon är bara en tönt som försökar att vara snygg men hon lyckas inte. dock har ja ont i huvudet och ja vill bara dö just nu, och min helg kommer inte bli som ja hade tänkt känns det som. och ja känner att en viss person kommer bli sjukt besviken på mej ifall ja inte kommer. men aja, vi får väl se vad som händer. men jag ska iaf äta snart känner jag för ja har sjukt ont i huvudet och ja måste börja med min hemkunskap oxå, för det har ja inte börjat med och den ska va inne på onsdag annars så får ja ig. IG I MITT HJÄRTA! aja, imorgon kommer nog den nya hästen t stallet, och så har ja fått reda på att jag kanske ska rida privatlektioner på jb varannan vecka. och sen så vid jul så har ja 6 hästar att ta hand om en vecka. vi får väl se hur det går, men nu måste ja sluta skriva för ja har inte så mycket mer att skriva.

ha det bäst!
/ fiah♥



Emma skriver

Chacha allihopa! Emma of sweden här, hööh jag har inget liv och idag är jag sur. Så passa er! Har precis fixat Fridas blogg, hon tyckte den var ful innan, fast det var jag som gjort den. Menmen, life goes on. Egentligen ville Frida ha en annan text på bloggen istället för its my lifestyle biatch. Dock så var det min text som jag alltid säger och ska skriva på väggen, så det fick hon inte för mej. Hahah.. Nu när jag vet Fridas lösenord kan jag ju blogga mökket här alllltsååå, ni får står ut med mej tills hon byter, tsss mjaaaoo okejj jag ska inte blogga mer här än detta inlägget utan punkter ni får rycket av så därför börjar jag skriva punkter nu punkt punkt.... tjajlalalla jag är bäst. Hejhej hej jag är bara fjorton år kom o se på mej kom o ta på mej hej nu ska jag berätta en saga om en liten gullig tjej som blalblla. Jag har mensvärk, ont i magen, ont i huvet, hittar inte boken ja allt är helt fukking fel idag. Åhhh, bllääääh på livet idag. Det ska va carpe diem fånga dagen för er som inte vet det. Inte tjah, sitt hemma o dega o va sur. Borde skriva på min egna blogg iställer för här egentligen men nejo, här är det roligare att skriva, för frida kommer mensa sönder om jag berättar en hemlis för er. Men jag vill inte va elak idag så därför gör jag inte det.

Okej ett sista ord:
JAG ÄLSKAR FRIDA FUCKING LOEB!
jajajajja, 5 ord då..

Ha det gitt hej!
/ äääämsi ♥

frida länkar nästan aldrig mej :o så jag gör det själv puss!
http://emmaericson.blogg

ta bilden så jävla seriöst ni själva vill :)


blogg paus

tar en paus från bloggen. tills emma fixat
headern och allt sånt. seas bitache's!♥


vad tycker ni?


vad tycker ni?
erkänn, den är mycket bätter än den jag har nu.. för den ja har nu har ja tröttnat på och den
ser fan inte bra ut, den gjorde det när emma precis hade gjort den men dock så hade ja bara
den för att ja skulle ha nått. men denna är skujt snygg tycker ja så den kommer nog antagligen
att läggas in ikväll, för emma måste hjälpa mej med lite saker till bloggen och sånt. det kommer
blir sjukt snyggt när det väl e klart. aja nu måste ja tillbaka t mitt liv, seas biatche's!♥


helg babe's!

nu är ja hemma från skolan och nu är det äntligen helg! okej, dock så gick ja bara i skolan
i typ 2 dagar eller nått men iaf helg e det bästa på hela veckan. Ikv så kommer iaf lowe&tim
och vi får se vad som händer, belinda tvingar mej att vi ska va här men nej ja hatar det!
aja, kvällen får bli som den blir men nu ska ja iaf ta nått och äta sen så måste ja städa lite
för mitt rum ser verkligen inte bra ut just nu.

puss pannkaka!


min torsdag jao!

jag säger bara puss! okej kanske inte, men nu är ja hemma från stallet iaf.
okej det har ja varit ett tag men ja har duschat och massa sånt shit oxå, men
nu sitter ja och skickar lite bilder t bv för hon ska hjälpa mej med min header.
och sen så pratade ja även med saknade viktoria idag så vi bestämde att ja
sticker till ryd om 2 veckor och stannar där över helgen, bara så ni vet ville att
ni skulle läsa dt för ja har inget annat att skriva. men snart ska ja nog lyfta på
luren och ringa en privat person som inte ni får veta vem det är. haha fu!
men bilder på mina ugs kommer nog snart när ja orkar ta kort, men min jävla kamera
funkar ju fan inte, den bara stängs av hela tiden och sen så äter den fan batteri ;s
men nu måste ja göra nått åt mitt liv inte bara sitta här. seas biatche's!♥

och just på denna bilden bär ja toffsar på benen, men det är den ända
gången i hela mitt liv ja hade det! -.-


schooltime baby..

så nu har ja nyss vaknat och ska göra mej iordning nu eftersom ja ska t skolan
idag. jag vet inte vad ja ska ha på mej, men ja tar väl bara nått tror faktiskt det
blir min klass tröja och jeans, inte så avancerat. och idag sticker ja och emma
in till stan för ja ska köpa mina älskade ugs som ja behöver nya av, mina andra
ser fan inte bra ut. och sen så ska ja köpa en ny mascara som ja oxå behöver.
men nu måste ja fixa mej. ha en bra dag, det ska iaf ja. seas bitache's! ♥


puss folket

    känner mej som en ny människa
ny duschad
     √ ny rakade ben
            √ nåppat ögonbrynen




du väljer ifall det blir du eller inte

såhär kommer min dag att se ut imorgon. men min fråga idag är då,
vem följer med mej in till stan imorgon. (den som skriver t mej först vinner)


R.I.P

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, PANIK JAG FICK NU!
kom nyss på att min mascara e nästan slut ;o
neeeeeeeeeej, när fan ska ja ha tid och sticka in t stan
 och fixa det aaaaaah. vafan ska man vara sjuk för!


LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP :'/

kollade nyss på, arn riket vid vägens slut.
fattar ni vad ja lipade eller? jag har ändå sett filmen minst 5 gånger men vafan
ja lipar lika mkt för det. menmen, emma skrev innan och frågade ifall ja kanske ville
gå t donken men ja får se ifall min kära mor går med på detta. och så vet ja inte
ifall ja orkar göra mej iordning, det e fan jobbigt att va sjuk.. kallsvettas hela jävla
tiden och känner bara för att sova men vafan man vill inte sova bort livet? ;s

saknar min syster sjukt mkt just nu.. ♥


dagens låt

nu har ja nyss vaknat, ja stannade hemma idag med för mamma tyckte det. så ja fick
sova ut oxå sjukt skönt. men mamma har även fixat massa filmer t mej så det blir inte
att ja kommer sitta så mkt här idag utan framför tvn.
 jag tycker att ni kan vara sociala och smsa mej.

dagens låt
manian - feel fine


godnatt baby

jag fick nyss reda på att min dag imorgon kommer spenderas hemma. mamma ville
att ja skulle va hemma imorgon med eftersom ja inte mår så jätte bra idag..
men nu ska ja sova i think, ingen underhåller på msn så ska bara lyssna klart
på min drog (manian - ravers in the uk) sen blir det sängen för min del.
seas biatche's!♥


kom någon

jag har sjuk tråkigt, vill någon kanske komma och se film med mej?
ja tycker att någon ska ta sej hit och offra en kväll för mej så ja inte
sitter hemma helt själv i kylan och mörkret. dem sparkar ju fan sönder
lamporna utanför på cykelbanan och så blir det ännu läskigare och va
hemma själv för då ser ja inte ifall det kommer någon skabb gubbe
och kollar in..


måste lyssnas!

ja har fortfarande ont i min arm och dem jävla tabletterna hjälper ju inte..
det suger tycker ja..
men nu så sitter ja och pratar med belinda och hon sa en låt och så tänkte ja
denna måste in på bloggen dirr och här är den baby's!
fattar ni hur jävla bra denna låten är?


hjärtat

vissa beslut får man acceptera, lära sig leva med,
bli starkare av och försöka gå vidare.

shit

ja pratade nyss med linda och hon sa att alla lekitioner blev inställda
för att det va 187 elever som inte va i skolan.. det är mer än halva
våran skolan.. HAHAHAHAHHA


SJUK! ;s

jag vill bara inte tro det! när ja vaknade idag så kunde ja fortfarande inte röra armen och sen så hade ja 38,2 i feber huvudet dunkade och ja mådde verkligen piss. såg att emma hade smsat mej med att
hon oxå va sjuk och sara med. vafan är världen påväg? 
och så har ja fått veta att mer än halva skolan är hemma på grund ut av den cp sprutan.
så ja somnade om och nu har jag nyss vaknat men ja känner mej inte mycket bättre
precis. hade fortfarande feber så får bli att ja tar en tablett och lägger mej i sängen och
kollar film och tycka synd om mej själv. ska se ifall ja kan äta nått med. seas biatches!♥


döda mej, så jävla dåligt mår ja!

ja och emma gick en runda i byn sen så gick vi hem t mej och kollade på 
filmen stormen, det handlar typ om stormen gudrun och massa folk som försöker att överleva. aja nu ska ja ta en tablett och lägga mej och sova. för ja mår sjukt dåligt, känns som ja ska spy när som och så har hela jävla armen domnat av. så vi får väl se ifall ja kan sova inatt eller inte. men ja skriver nog mer imorgon då eftersom min kväll kommer att spenderas i sängen. seas bitache's! ♥


bajs ont

hemma nu, och ja kan bara säga t er som inte tagit sprutan att ni kommer att få as ont och ligag sjuka hemma hela jävla veckan. sprutan e as lång och den bara tycker in den i armen på en. HAHAHAH!
och den som tror på det, du måste va dum i huvudet!

svininfluensan

sitter i datasalen nu med sara, tess, emma&niclas.
ska snart t matsalen och äta och sen så ska vi ta vaccinet mot
svininfluensan.. ja kommer dö! ;o
sprutan är typ as lång säger alla. herre!


benjamin



benjamin!♥

såhär ser mitt och josses liv ut om kvällarna.
vi har helt enkelt inget annat för oss så vi sitter och kollar på massa
cp videosar och skrattar satan ;)

visste ni att ;











vad jag inte kan leva utan ;


1. KLÄDER, mode..!
2. smink, parfym.
3. min datorn klart!
4. min mobil.
5. familjen.
6. vänner
7. musiiiiik!
8. hästarna
9. kamera..?
10. plattång
11. min säng!
( står som sakt inte i ordning)


dagens låt

jag bara älskar denna killen!
smälter fan när ja hör denna låten.

hemma folket

home sweet home!
så nu är ja hemma från pappa&stallet. fattar ni vad ja har saknat asarum? dock så va ja bara borta två dagar men ja saknade det iaf! aja, igår så träffade ja som sakt edin&tim för dem tvingade mej ut för dem tyckte inte ja skulle sitta hemma och slösa bort mitt liv. gulligt av dem!
vi gick hem t edin och så satt vi och kollade på massa roliga video klipp och fattar ni vad ja satt och skrattade eller? men sen när ja skulle hem så tvingade ja dem att följa mej hem så ja inte skulle bli våldtagen av någon gubbe i skogen ;s 


Lördag, vad händer?

Vaknade nyss, sjukt trött och fett ont i mitt ben ;o
Vet inte vad det är, kanske sovit konstigt?
Aja, nu blir det äta lite sen så sticker ja och farfar och handlar och ja måste se ifall ja hittar nått t pappa ju, dt e fan farsdag imorgon det hade ja helt glömt bort ;s
Senare idag tror ja det blir att ja sticker in en liten stund t ofm och träffar Edin får se, piss väder. Vet inte ifall ja orkar gå och dock så håller nt mina skor för regn. Bra Frida!
Seas bitache's!♥

Hatar skolan verkligen!

Så nu är det äntligen helg och ja sticker t pappa..
Men iaf så hade vi kemi prov idag och ja kan bara säga
hejdå g, hej ig! Asså ja fattar inte vrf man har kemi igentligen? Så jävla meningslöst..
Men nu ska ja packa det sista och sånt. Och ja får sånt damp när alla frågar vad ja ska göra idag, dem frågar ifall ja ska t lb eller t loftet. Bara för alla andra är där utan jag bara för att ja blir tvingad t min pappa för att ja nt sköter mej hemma. Hmm, hatar det!

och våran a-tid idag i skolan va typ helt körd!
videon visar lite av det men ni hör att hon säger t oss i slutet, och efter det börjar allt jävla bråk. Hahaha, ja ingen lärar gillar oss helt änkelt vi förstör ju så jävla mycket hela tiden.


Dagens låt.


can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

make up you're mind, come to your decision
do you want me or not?
cause if you don't i try to go on with my life
but no one compears to you
If you're beautiful, I'm the opposit
no doubt, true love comes from the heart
you like those other guys who's running after you
the question is, do they love you for real?
can you tell me what i should do
everything I do, I do anything for you

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

we need to cross the ocean of misunderstanding
and talk deep into our hearts
we need to sort out all our complications
and find out who we really are

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me, makes me believe


:@

nu är ja fett sur och ja tänker nt bry mej och detta jävla fitt livet, går och hänger mej nu. HEJDÅ!

Seas

Kom hem för ett tag sedan. Sån jävla huvudvärk ja har haft hela jävla dagen,
det hjälper verkligen inte med nått. Inte änns att ta en jävla tablett ;s
Men iaf, va ju på ungdomsmottagningen som ja sa för typ fett länge sen.
Men den frågade ifall ja ville att det skulle undersäka mej, men ja behövde inte
sa dem efter som ja bara har haft p-piller i 6 månader.
Så dem skulle vänta med det.
Men nu ska ja snart sticka upp t stallet, har nt varit där på ett tag så
känner att det behövs. Nej nu har ja inte mer att skiva, gör nog ett inlägg
sen när ja kommer hem.. Dock måste ja plugga kemi för har prov på
fredag som ja inte kommer att klara för typ 30 sider och ja kan inte sitta och
plugga in så jävla många sidor. Kan inte konsentrera mej jö ;o


Lowe e knas!




Hahaha, ja såhär kan det se ut när ja och Lowe e lite ''sociala''.

Hjälp mej ;o

Så, nu e det bestämt. Sticker t balders med Josse skiter i vad mamma säger nu,
ja ska inte t pappa utan ja ska t balders! Och ifall hon tvingar mej så rymmer ja fan
hem t Josse och sover där. För ja ska fan dit och träffa en viss person!
Aja, nu e det bara det att man ska hitta vafan man ska ha på sej? Tycker att ni kan hjälpa
mej lite med det. Ja tror nästan ja vet vad ja ska ha men inte jätte säker. Kom med förslag!

gammal bild från någon gång på balder.
med lugg och allt. fan va fult!



Inget liv helt enkelt!

Är du kär just nu? - hhih, maybe
Har du kysst någon idag? - tyvär inte..
Har du ett förhållande? - näh
När går gränsen vid otrohet? – strul.
Är du romantisk? - haha, kanske. fråga inte mej (;
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej, så dum e ja nt!
Hette din första flickvän/pojkvän? - bra fråga, va fan i när ja gick i sexårs.
Hur länge höll det? - hhaha, ja vet nt?
Hur länge var ditt kortaste? - typ 2 timmar ;p
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - singel e sjukt skönt att va, men att
va tsm md någon som verkligen gillar en för den man e är det bästa som finns!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha. ja i typ 1an ;o
Är du en bra pojk/flickvän? - don't ask me
När fick du din första puss?- ehm, typ när ja va mini liten ;o
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - ehm, nej verkligen nt!


gjorde detta bara för att tiden ska gå snabbare.

Utvecklingssamtal, shit!

Hemma från helvetet nu. Okej, det va faktiskt inte så jobbigt idag efter som vi bara gick halva dagen i skolan sen resten av dagen så kollade vi på bio md ö-slätt.
Vet inte va det va för film, men den va dock väldigt bryg ibland.
Men ja skulle igentligen ut t stallet idag men sen fick ja reda på av min mentor
att ja ska på utvecklingssamtal så då va det dock inte någon mening att sticka
ut. Ja, får väl se va man får höra.. Ifall man fortfarande e lika pratig som ja alltid
ha varit, hahah tror faktiskt att ja e det för ja kan ju inte hålla käften precis ;p



Min outfit today!

leggings från - JC
 
linné från - JC

ljuvtröja från - ?


du♥

Allting känns så fel när ja inte pratar med dej. Du ställer alltid upp 100 procent och du är alltid han som får mej på bättre humör. Vi har kännt varandra i sen typ någon månad innan sommaren och dessa månaderna ja har kännt dej har varit helt underbara, visst vi har bråkat och sånt shit men vafan du är ändå samma person som ja alltid kännt och som betyder världen för mej just nu. Ja hoppas vi kan fortsätta som vi gör och acceptera varandra för dem vi e, inte gå efter massa skit snack utan prata med varandra ist.

du e bäst hjärtat!♥


Äääääälskar tröjan!

Första dagen i skolan efter lovet, snacka om helt slut..
Orkade verkligen inte gör nått idag, satt typ bara och kollade ut igenom fönstret. Okej, det brukar alltid bli så. Ja jobbar lite sen så när det nått 10 minuter av lektionen så orkar inte Frida jobba mer (;
Men iaf vi fick iaf skolkartalogen idag, och ja bara hatar det! Jag ser hemsk ut och
tänk alla kan se den nu.. Aja, finns ju inte speciellt mkt att göra åt saken nu.
Men efter skolan så följde ja&Emma med Sara hem för tröjorna hade kommit som bara
våran klass på hela jävla skolan har tagit tag i. Fett snygga faktiskt!


dock ser man inte så bra menmen.


Film tajm

Ett snabbt inlägg, men ja kollar film just nu. Djävulen bär prada. Den e sjukt bra, men nu måste ja kolla vidare seas biatche's!♥


Dagens låt

allt vi gjort - stor

Igår

Ja hur ska man sammanfatta dagen igår, Emma&ja stack t Tess och där va även
Sara&Mathilda. Vi stack bort t Johan och dt va fest där. Emma&ja stack efter ett tag
t lingonbacken fett mkt folk där sen stack alla och då stack vi hem t hultgren sen stack
ja och Emma hem vid typ kvart över 1.

Nej nu har ja suttit med detta jävla inlägget i 2 timmar typ.


sara&benne

sara,olla&johan

sara&ja


RSS 2.0