dålig uppdatering, hjälp?

jag har inte någon lust t att blogga nu förtiden. lite upp&ner och sen så har jag inte nått att blogga om, tråkigt för er att veta vad jag gör på fritiden hela tiden lixom. så nej, kom med förslag och hjälp mej komma igång ingen för såhär dåligt har det nog aldrig varit innan..
take care babe's!♥

syster, du är fucking bäst!

snabbt inlägg

nyss kommit hem sitter och pratar med pappa, han ska flytta lite pengar t mej så jag kan shoppa imorgon. men nu ska jag klä på mej och sen sticker jag t stallet. kommer inte hem förens lite senare ikväll ska ut och äta.
hm, med vem tror ni?
take care babe's!

är han inte snygg eller?

jag måste verkligen köra en hiss..

asså jag vet knappt vad jag ska säga. denna killen är helt sjukt underbar och så fuc*ing söt. hans röst går rakt igenom en och man bara smällter när man hör honom. han är 16 år och ser ut som han typ är 3 år yngre, nej jag vet inte vad jag ska säga mer om honom. månadens kille helt enkelt, han kommer att komma långt.
åååååhh, mums!



måndag, igen..

nyss kommit hem, varit uppe med emma i stallet och ridit cindy. gick bra faktiskt, men nu ska jag&emma snart äta tacobar. sen blir det nog bara mys med henne kanske en film eller nått vi får väl se. men kommer nog nått t inlägg lite senare ikväll.
take care babe's!♥

shit, balders. många minnen som jag tänker på när jag ser
denna bilden. ;o


förlåt mej.

okej, som sakt en dålig uppdatering men varit i stallet hela dagen och nu på kvällen har jag helt enkelt inte orkar att ta mej tid att blogga. och plus att josse inte är hemma ännu så har inte fått några bilder sen helgen. och även inte från belinda. men ni får nöja er med det som skrivs nu. och så hörs vi imorgon, för nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på 3an. filmen rycktet går börjar nu vid 9 så.
take care babe's!♥


pussssssss

blir inget bloggande idag. sticker t sölverborg med bästa bällis!
take care babe's!♥

fredag<3

när som kommer josse t mej och vi ska fixa lite saker och sånt t ikväll. sen så fixar vi oss och ger oss sedan in t staden, träffa bra flikk's sen blir det fest. så kommer inte bli mer bloggande idag bilder på kvällen kommer nog imorgon.
take care babe's!♥

skitig sko!

en glad frida


ja nu har man kommit hem från en heldag på H&M och jag menar verkligen en heldag. men iaf blev lite handlat, två tröjor ett par leggins, armband, fondation, string och ett par sjukt snygg solglasögon. nej bättre hade det nästan inte kunnat bli shopping och ett sjukt fint väder på det och en mjukglass, hm det kan helt enkelt inte bli bättre. så en glad frida som sitter och skriver. snart ska min lilla mamma fixa tacos och det är ett extra plus på allt.
take care babe's!♥
vi bjuder på bilderna (:




vågar inte visa mej på stan längre..


ja, sant jag va på radion idag. någon shomme från sveriges radio var på vår skola igår och intervjuade några elever så jag blev en av dem.. hahha pinsamt. hela blekinge har typ hört.
frågorna hon ställde:

färga håret,


shit sitter nu här och väntar på emma&elin och är hur rädd
som helst att färgen inte kommer bli bra.. tänk ifall den inte passar mej och att jag blir typ randig i huvudet eller nått.. nej asså jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. hjärtat slår typ i 120 eller nått, men jag kan väl inte göra nått annat än att hoppas på det bästa.
take care babe's!

ungefär så vill ja försöka få det.. hm,

godnatt sverige

nu ligger jag här i sängen och har nyss kollar på desperate housewives, blir att sova för min del nu. för jag är hur trött som helst.. vet inte vrf jag bröjat bli det. lägger mej alltid tidigt nu för tiden, menmen hur som helst så imorgon så har vi nationella på morgonen sen så blir det sjukhuset för min del. ska rönka benet, men det är bättre nu än det va innan. sen så kommer elin&emma hit vid 6 eller nått och då blir det att elin färgar håret på oss. blonda kommer vi typ bli. hahha asg.
sovgott sverige, take care babe's!♥


kommer snart

sticker t coop med emma och handlar hårfärg.
tbx om en halvtimme (mp)

bilder





pusss


sitter och pratar med min syster nu, saknar henne sjukt mycket.. får träffa henne om 2 vecka ska bli sjukt skönt. inte träffat henne sen i sommras.. men iaf nu blir det att jag sätter mej och pluggar fysik, har prov på det imorgon så måste verkligen göra det. men kan det mesta men iaf. 
take care babe's!
saknar sommaren..

home sweet home

lalala. hemma efter en sjukt bra helg, hade inte kunnat bli bättre.
har inte så mycket att säga eftersom vi bara åkte skidor hela tiden
så. men skadade knät så det är helt fuckat nu typ. kan inte gå på det.
bilder kommer, sara ska bara ta sej i röven någongång och skicka dem.
take care, sålänge!

hahah ja..

fake!
har inte så mycket mer att säga.
menmen, life goes on baby finns bättre än dej så seas!

kallt..

sitter nu här och fryser & vill bara att tiden ska gå.
mys ikväll, men nu blir det kanske en kopp te så jag inte fryser fast..
kommer nog inget mer inlägg. inte så sugen på att blogga just nu.
take care babe's!♥


lite som belindastyle (a)

nu är frida back in tha town!
har nästan nyss kommit hem till mamma igen. kändes sjukt bra att åka till pappa faktiskt. men nu blir det att jag gör testet för jag har verkligen ingeting att göra så lite tidsfördriv bara, hahaha.
take care babe's!

Nämn något som gjorde dig glad igår: tss, personen vet nog själv det (:
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov? -.-
Vad gjorde du för 15 min sedan: satt här
Det sista du sa högt: ja varför skulle du inte få det?
Det senaste någon sa till dig: får jag acceptera josse på fb?
Vad har du druckit idag: cola&vatten
Vad var det senaste du åt: en macka
Vad var det senaste du köpte: en cola
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: ehm, det e svart just nu.

Godaste glassmaken: calippo cola
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ah, ibland gör jag det
Sover du tungt: nja, vissa nätter
Drömmer du mardrömmar: inte gjort på länge
Trivs du med ditt jobb: skolan dock. ett stort nej!
Favoritklädsel: tights, linne&tjocktröja
Favoritlåt just nu: jason derulo - she flies me away
Vad ser du om du tittar till höger: en tv
Vad gör dig glad just nu: musik!♥
Vad ska du göra härnäst: duscha, sen sova
Höger eller vänsterhänt: höger klart
Humör just nu: glad, men sjukt trött
Favoritgodis: lakris&choklad
Kläder just nu: sovtröja&hotpants
Sommarplaner: hihihi, hemlis^
Hur många kuddar sover du med: 4. ops -.-

fairy tale

sitter hemma hos pappa nu, kom hit innan idag. fyfan vad ja saknat hanna!
men iaf jag e ju ledig imorgon så jag sover här inatt kommer hem imorgon kväll. kommer väl inte sitta vid datorn då heller, det e en hemlis vad jag ska göra. tss busigt.
take care babe's!


the guy has changed my life

nyss kommit hem från discot.. helt slut är jag och blir nog sängen för min del.
och det känns redigt surt att behöva gå upp imorgon för att gå t skolan, men aja vi är lediga på måndag ist sen är vi lediga på onsdag och på fredag så blir en sjukt skön vecka iaf. sticker till pappa på söndag och kommer hem på måndag kväll. behöver komma ifrån allt, och behöver verkligen träffa syster&pappa.

men iaf. discot gick sjukt bra, fick typ in 5000 på bara inträdet och sen typ lika mycket i cafet. så ja det va väl värt det ifall man säger så, men aja. kan bara säga en sak. hatar barn just nu.. skriker och håller på, och springer runt och tar på en.. hm sur blir ja. men aja. take care babe's!♥

hatar skolan..

sitter i skolan nu har har a-tid. hahahah jo det vill jag med kalla det, är hur hungrig som helst.. kommer inte blogga nått idag efter skolan för när jag kommer hem för jag ska fixa musik och sånt sen måste ja tillbaka till skolan.. ska som sakt ha disco för låg&mellanstadiet. så kommer inte komma hem förens 11 ikväll eller nått, och imorgon blir det skolan oxå.
ASSÅ JAG PALLAR INTE MED DETTA!
men aja, nu ska jag gå take care babe's♥


mums♥


hos busen (:

nyss kommit hem t sara och sitter brevid henne och kollar på när hon sitter oh spelar sims. HAHAHA knasig flikka. det är tydligen hennes fritid, stannar nog här resten av dagen så blir nog inte mer bloggande förens ikväll när jag kommer hem. men take care babe'e!♥


hih, godmorgon.

ligger nu i min sköna säng och vill verkligen inte gå upp, och vill bara säga att jag älskar sovmorgon!.. iaf, har inte lust att gå t skolan idag men ja är man tvungen så -.-    men idag är jag sjukt glad känner jag inte vet jag varför men jag är bara det så det är ju kanske bra.
men nu ska jag snart börja fixa mej och sen äta nått. men ni får ha det bra så skriver jag mer när jag kommer hem från skolan. tjingeling♥

älskar denna människan

har inget att skriva..
mer än att jag älskar jason derulo!


stan

nyss kommit hem från skolan nu blir det är att jag städar mitt rum sen sticker in till stan med sara och solar. får se när jag kommer hem men mobilen finns med.
tjingeling♥



lyssna!

åååh, jag ryser när jag hör denna låten♥

fan vad jag älskar när man inte har bilder på datorn -.-

ny duschad och jag bara älskar det!
nu blir det snart att man lägger sej och sover. eller så fortsätter jag att kolla på pippi långstrump. HAHAHA, josses&min favorit film. menmen, tjingeling♥

helvete.

så sjukt trött är jag. men jag fattar igentligen inte varför, gick oh la mej vid 10 igår. och var hur trött som helst i morse. men aja skolan va chill idag sista två lektionerna va vi ute och delade ut lappar t discot. och när ja kom hem gick jag och la mej. så vaknade för en halvtimme sedan. och ikväll sticker jag&emma t donken, tar moppen. hahha gula faran. aja, sommar känsla iaf. tjingeling♥

Maybe not supposed to what you and I





fyfan..

mår så jävla dåligt nu. så blir inget mer bloggande idag, kanske inte några dagar farmåt heller. vi får se ifall jag pallar.. men sover med emma idag iaf måste verkligen ha henne nu känner jag.
JAG ÄLSKAR DEJ PAPPA!

.

fear of get what I want, everything could be so wrong in seconds.♥

söndag, igen..

vaken och sånt nu, ligger i sängen och lyssnar på musik.
helt sjukt, kan typ inte gå sån j*vla träningsvärk har jag. men aja blir att jag ta nått att äta sen sticker jag upp t stallet oh är där hela dagen. se ifall mina ben klarar det känner mej helt handikappad.. men aah det gillar vi inte.
tjingeling♥

vångabacken

HAHAHHAHA. asså det är helt sjukt, sara&anna lurade på mej ett par fucking skidor. och nej kan inte göra nått mer än att skratta, så jävla kul va det. men det va den sjukaste dagen jag varit med om på länge och det ska göras om igen om 2 veckor med klassen. men nu får ni se bilder ist orkar inte sitta oh betätta hela dagen. tjingeling♥




it's hurt


helg igen och det kan bara inte bli mer än bra. solen skiner & ikväll ska jag träffa mina bästa flickor. så ja en mycket bra fredag kommer det bli iaf. 
helgen är planerad och det gillar vi! imorgon så stiger jag upp tidigt sara,jag&anna sticker t hm. bromölla någonstans och åker skidor, haha askul. skulle igentligen varit sefa som åkte men blev sfa ist.. sorgligt men sant. iaf sen på kvällen blir det fest så blir antagligen inget bloggande imorgon. på söndag så blir det stallet som vanligt, nej nu ska jag va duktig och städa mitt rum.


åååh kär!

helt sjukt! så fucking snygg killen är..
dreggel på honom, och fuck molly sanden. nej fyfan va snygg han är!

bästavän

frida loeb, jag älskar dej ♥

ire hela dagen baby

kom nyss hem från en dag från ire. kollade på den fiiin grisen, HAHAHHA asg. så jävla stor den är. men iaf drygt som fan och aja bättre än skolan iaf. nu sitter ja här och väntar på att josse ska komma. sen ikväll ska jag på utvecklingssamtal och ja, vi får väl se hur det gå men tror det är ganska positivt. tjingeling♥

ALGOT♥

dagens hoppbilder


tralalal sommar snart

idag så hade jag historia prov som sakt, oh det gick nog bra känns det som.. eller kanske inte ska säga så. för när jag brukar säga så så får ja alltid svagt g, men iaf så var våran gympalektion helt fuckad. HAHAH, nu sitter jag hemma hos mej med emma och hon sitter på den andra datorn, idag vet vi inte vad som händer. ut kanske.. sjukt fint väder så det är bud på att soooooola! natt sover nog emma hos mej ser det ut som just nu, så den som vill kolla film med oss och köra sms roulette ringer mej. tjingeling♥

sommaren -08, saknar så sjukt mycket!


serie start

ååh, snart slänger jag mej framför tvn. för gissa vad som börjar vid 9?
jo desperate housewives. så efter det blir det att jag läser historian en gång till sen så blir det sängen för min del för jag har varit hur trött som helst idag. så tjingeling♥

inhandlat

tröja från gina tricot

tröja från H&M

klänning från gina tricot


köpte även : öronhängen, solpuder, lösögonfranser & ett sjukt snyggt armband men det orkar jag inte ta kort på så ni får helt enkelt stå ut med det.

nanan, ingen rubrik

ja, bloggandet har varit lite sådär. men ni får acepter det, bloggar när jag orkar och har tid helt enkelt. men ifall idag har det bara varit en slapp dag.. skulle igentligen plugga, läste igenom det några gånger och nu sitter det tror jag. hoppas det iaf! nu tänkte jag va lite snäll och fota kläderna jag köpte förra veckan. så det kommer ett inlägg när jag fixat det. tjingeling♥

dagens låt ♥


baby we can do it, we can do it all night

färgade josses hår idag efter skolan. och nu sitter jag här och vet inte vad jag vill med mitt liv. skojar, ta det lungt. jag vet mer än vad andra vet tydligen så. men jaja, kommer sitta och dega här resten av kvällen men kommer nog inget mer inlägg. så tjingeling♥

helt sjukt. jag saknar sefa så sjukt mycket, sara tog upp det med
stary dirr, bob linder man, fisken&torsiy.. usch hemskt att man
förändras på bara några fucking veckor.. men jag älskar er iaf!


RSS 2.0