min helg baby

skolan som vanligt sen så blev det att ja stack hem och sen kom emma efter en stund. fråga mej inte vad vi gjorde men kan väl säga att vi är bra på att underhålla varandra så musiken va på högsta volymen och sängen va dagens höjd punkt. HAHAHA nu låter det som vi kn*llade men nej det gjorde vi inte! men iaf, vi skulle igentligen t svängsta och träffa lite folk men blev inte så allt ändrades på typ 2 sekunder så det blev att vi stack t belinda ist och kollade på mysteriet på greveholm. kan inte säga nått annat än att ja älskar den julkalenden!
vaknade av att josse ringde mej och sa att hon stod utanför min dörr och att ja skulle komma och öppna. emma kom sen oxå och vi satt och pratade lite och sånt sen så började vi fixa oss och vid 7 tiden tog vi bussen t mörrum och gick t tove på förfest. där va även sara&tess, sen vid 9 gick vi t hoang och sjukt mkt folk va där. men massa musik bra folk och dans, HAHAH kan inte bli bättre. en mycket lyckad kväll helt enkelt. runt 1 tiden så kom josses mamma och hämtade oss sen så spenderade ja min natt brevid henne.
vaknade som sakt brevid josse och det va hur jävla fucking varmt som helst. sovit med jogging och världens tjockaste tröja så jag förstår varför ja tyckte det va varmt. men iaf så sa josse t mej att ja pratade i sömnen, hm. mycket pinsamt asså ;s  sen så vid halv 1 kom mamma och hämtade mej och körde ut mej t stallet, kom hem runt 6 duschade och sånt sen nu så blir det väl snart att ja lägger mej i sängen och kollar film eller nått verkligen hur trött som helst. btw, imorgon hämtar ja en bärbar dator så ja lipper detta helvetet ett tag. men vi seas biatche's!♥





Kommentarer
Postat av: sofie

fan va ni är snygga tjejer!

2010-01-24 @ 21:21:32
URL: http://www.dusuger.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0