Hemma nu, äntligen!

Ja som sakt är ja hemma nu, men vi har ändå haft det sjukt bra i olofström. Träffade massa boy's idag som sakt och blev att vi stannade och pratade med dem hela kvällen ist för att kolla på hockey. Men Emma är absolut den svagaste människan ja känner, dem fick bära den bara för att hon inte orkade snällt -.-
Ja vill bara säga att ja har saknat min säng så ja tror allvarigt talat att ja ska gå och lägga mej snart, för det blev inte att ja Emma och Belinda stack ut ikv och träffade några i karlshamn. Dem skulle t glassbåten helt plötsligt så vi sket i det. Vi har redan bestämmt att vi ska dit och träffa dem igen och då ska vi inte bara gå ute i byn, utan festa yaaaoh! Sen så ska vi t sölvesborg oxå i en stuga där, hahaha hela vårat liv är redan planerat typ 3 månader framåt.

Imorgon så blir det iaf att ja och Emma sticker in t stan, ja ska ta kort för ska skaffa legg så måste ta kort. HATAR DET! Men det måste väl oxå göras. Jaja, inte så mcyket mer att skriva, lite bilder kommer från dagarna bara.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0